Köszönet nyilvánítás

Nagyon mozgalmas napokon, heteken vagyunk túl. Köszönetet szeretnénk mondani mindenkinek, aki az Alapítványunkat bármilyen módon, akár anyagiakkal, akár felajánlással támogatta az elmúlt időszakban, hiszen nagyon nagy szükség volt és van minden támogatásra. Napról napra egyre több rászoruló keresi meg az Alapítványt, hogy segítségre van szüksége.

Az elmúlt hetekben több családnak sikerült élelmiszercsomagot eljuttatnunk az ország különböző pontjaira, illetve Győr és környékén is. Élelmiszercsomagjainkat futárszolgálattal vagy a helyi önkéntesek segítségével -hatalmas nagy köszönet érte- juttattuk el a rászoruló családoknak. A szállítási díjak sajnos nagyon nagy terhet rónak az Alapítványunkra.

A csomagok a következő településekre jutottak el az Alapítvány jóvoltából: Bátonyterenye, Csólyospálos, Szentistván, Sopron, Megyaszó, Pápa, Jobaháza, Tardos, Győr, Győrszentiván, Tét-Ürgehegy, Gönyű, Bőny, Nagyszentjános, Kajárpéc, Nagybajcs, Enese, Tét, Rétalap, Tarnaszentmiklós, Öttevény, Győrújbarát.

Tűzeset után keresett meg minket egy család (korábbi posztunkban is beszámoltunk róla), Alapítványunk, illetve sok-sok lelkes felajánló közreműködésével próbáltunk a családnak segíteni. A horvátországi földrengés után Alapítványunk az elsők között ajánlotta fel a segítségét, önkénteseink és a felajánlók segítségével sikerült nagyon sok adományt eljuttatni Horvátországba(korábbi posztunkban beszámoltunk róla).

Az Alapítvány számlájára érkezett támogatásokból élelmiszert, tisztálkodó szereket és tüzelőt vásároltunk. Köszönjük mindenkinek a támogatást, a bizalmat és bízunk benne, hogy a jövőben is mellénk állnak, mert nagyon nagy szükség van rá.

“Nagy dolgokra nem mindenki képes. De kis dolgokat nagy szeretettel bármelyikünk megtehet.” ~Teréz anya

Szólj hozzá!