Támogatás

Kedves Támogatóink !

Egy pártfogoltam, egy 2 gyermekes mosolygós Édesanya, Feleség szíve ma utolsót dobbant 1 hónappal az 50.születésnapja előtt.🖤

Nem adta fel a harcot! Keményen küzdött, bízott, de ezt a csatát elvesztette. Nagyon nehéz hónapok vannak a Család mögött. Az Édesapa hónapokat volt táppénzen, kezelésekre hordta ,ápolta a Feleségét,végezte a háztartási munkákat.

Tavaly beszéltünk először. Első találkozásunk óta szinte minden nap beszéltünk,érdeklődtünk egymás felől. A kislány 8 éves,épp a napokban készítettünk neki iskolakezdésre csomagot, hogy erre ne legyen gond az a Apukának. Ezt sem kérték, de tudom milyen, ha beteg van a családban. Minden segítség sokat jelent. Soha nem kértek! De a temetési költség nagy teher.

Kérem, aki tud segítsen az Édesapának. Alapítványunk számlájára utalva, (Hétköznapok Angyalai Alapítvány OTP BANK 11737038-21451401 Somogyi család megjegyzéssel) enyhíthet a temetés költségein. A Család nevében is köszönöm szépen! Augusztus 26-i hétvégén személyesen adom át a beérkezett támogatást az Édesapának. A továbbiakban is igyekszünk támogatni a Családot.

Megtört szívvel búcsúzom. Nyugodj békében ,soha nem feledlek!

888838 hozzászólás119 megosztásTetszikMegosztás

Szólj hozzá!