Támogatás

Kedves Segítőink, Támogatóink!

Január 26-án egy család háza leégett. Két kisgyerek van, egy 5 éves kisfiú és egy 7 hónapos kislány. Rétalapon élnek. A házat pár hónapja vették hitelre. Most értünk haza a Családtól….Sajnos a ház nagy része vályog 😢

A tűzoltás során rengeteg vizet kapott. Így félő, hogy bontásra fogják ítélni, de bizakodunk.

STATIKUST KERESÜNK Kérem, aki tud segíteni jelezze nekem. Ami a házban maradt jelenleg is ázik, mert több helyen beszakadt a tető. A Család jelenleg rokonoknál lakik. Amíg nincs statikus szakvélemény, nem tudni, hogyan tovább.

Krisztián Perczel segít mosógéppel, anonim Felajánló gázkazánnal. Ha marad a ház, villanyszerelő, gázszerelő szakember kellene. Illetve bútorok, ruhák, élelmiszer. Kisfiú méretei 110- 116, cipő 26- 27. Kislány 80- 92 -ig ruhák kellenének, mert az összes nagyobb ruhája oda veszet a tűzben. A Család el tudja rakni addig, de szállításban segítséget szeretnénk kérni.

Volt biztosítás, de a hitel miatt a banknak fognak utalni. Aki tud segíteni jelezze nekünk vagy a hetkoznapokangyalai@gmail.com email címre.

Klesitz Dorina, Vigh Barbara önkéntesek is tudnak segíteni az adományok átvételében. A Család nevében is köszönjük szépen a segítséget!

Szólj hozzá!